FULL MOON - I AM TRANSFORMING LJUS (20cl)

  • 299 kr
Dela

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. 

Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.


- Toppnoter: ylang ylang, tryffel och bergamott
- Hjärtnoter: orkidé, lotus och trä
- Basnoter: vetiver, vanilj, sandelträ, choklad
- Kristall: Pegmatit unicorn


Pegmatit unicorn anses ha en stark koppling till energin från fullmånen. Den förstärker månenergin, lugnar känslor, förbättrar intuitionen och är visuellt fantastisk. Den är en perfekt följeslagare för att använda den kraftfulla energin från fullmånen och koppla upp sig med den andliga världen.

Denna resonans pegmatit består av följande sammansättningar:

Lepidolit – En lugnande sten med naturliga litiuminneslutningar som hjälper mot ångest, sömnlöshet, rädsla eller polariserade känslor.

Rosa turmalin – En sten av kärlek, medkänsla, känslomässig helande, empati, humanitärism och självkärlek.

Rökkvarts – En sten som jordar och stabiliserar, och fungerar som ett naturligt filter för tät, skrämmande eller negativ energi.

Clevelandit – Hjälper oss att vara närvarande i nuet och navigera säkert genom utmanande omständigheter eller tider av djupgående förändringar. Denna tabellformade variant av Albite fokuserar på livet och bekräftar positiva förändringar som uppstår när man möter svåra situationer.

Sammantaget är denna kraftfulla men skonsamma kombination stödjande under utmanande tider, uthållighet och känslomässig helande. Unicorn Stone för in lugn, stillhet, glädje, empati, positivitet och säkerhet, och hjälper oss att ta djupa andetag för att släppa den uppdämda rädslan, ångesten och spänningen som vi kan hålla fast vid, och sedan fortsätta gå framåt med våra hjärtan öppna för vad världen har att erbjuda.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Vikt: 165g

Brinntid: ca 30h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.