Quantum quattro cuddle

  • 69 kr
Dela

Quantum Quattro är en kraftfull läkande sten som består av olika mineraler, inklusive Shattuckit, Krysokolla, Dioptas, Rökkvarts och Malakit. Den har fått sitt namn från ordet "quattro," som betyder "fyra" på italienska, och "quantum," som hänvisar till stenens förmåga att verka på en kvantnivå.

Quantum Quattro är en utmärkt sten för att läka känslomässiga sår och trauman. Den sägs hjälpa till att frigöra negativa känslor som ilska, rädsla och bitterhet och ersätta dem med känslor av frid, kärlek och förståelse. Denna sten tros även främja självkärlek, självacceptans och självförlåtelse.

Den unika kombinationen av mineraler som utgör Quantum Quattro sägs skapa en kraftfull synergi som förstärker varje stens läkande egenskaper. Shattuckite tros främja inre styrka och klarhet i sinnet, Chrysocolla sägs hjälpa till att lugna och balansera känslorna, Dioptase tros hjälpa till att frigöra negativ energi, Smokey Quartz är utmärkt för jordning och meditation, vilket ger en känsla av glädje, och Malakit väcker ljuset inom en. Det är en sten som väcker vitalitet och återställer inre styrka och optimism, vilket uppmuntrar individen att leva fullt ut på de mest hanterbara sätten.

För att använda Quantum Quattro för läkning rekommenderas det att hålla stenen i handen under meditation eller placera den på det drabbade området på kroppen. Den kan också placeras under kudden vid sömn eller bäras med sig under dagen.

Det är kombinationen som skapar en kraftfull, vibrerande och läkande sten. Den samlar alla chakran och ger en bra energibalans som håller negativa influenser borta.

Quantum Quattro Silica kommer från Namibia, den enda kända källan för denna kombination av mineraler.

Chakra: Alla

Ursprung: Namibia, Afrika

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på de man själv vill.