Röd heulandit kluster (exklusivt)

  • 499 kr
Dela

Heulandit avger en intensiv, hög vibration som laddar meditation och ritual med visdom, vitalitet och magi från de gamla. Denna kristall tar dig djupt, så var avsiktlig när du arbetar med den. Jag rekommenderar att du har något grundande verktyg i närheten medan du utnyttjar energin från heulandit. Detta är en kristall för resa och upplevelser, den öppnar dig för det du vill uppnå.

Denna glänsande pärla är en del av zeolit familjen och har starka band till urvärldar. Det underlättar högre medvetenhet och balanserar emotionella och intellektuella energier. Heulandit tros hjälpa till att läka karmiska band relaterade till känslomässiga sår, Förutom dess intensiva andliga egenskaper absorberar heulandit också toxiner och lukt från luften. Den rödrosa nyansen öppnar och väcker rot- och hjärtchakrat, tros även inspirera till passion, ge vitalitet och skydd.

Arbeta med denna röda heulandit för att fördjupa din meditation och hjälpa dig att få kontakt med förfädernas kunskap. Placera den på ditt altare som en påminnelse om att du alltid är ansluten till dem som kom före dig. Hur du än väljer att arbeta med den, må den göra det uppdraget du önskar.

Chakra: Rot & hjärtchakrat

Ursprung: Indien

Storlek: Cirka 2-4cm 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.