Apofyllit med röd heulandit kluster (exklusivt)

  • 499 kr
Dela

Apofyllit med röd heulandit säga väcka våra receptorer för kosmiska vibrationer och ansluta till högre energier omkring oss.

Apofyllit är en otrolig sten som kan hjälpa dig att rensa ditt sinne och höja din frekvens, så att du kan vara mer mottaglig för insikter från ditt högre jag, guider eller förfäder. Den är känd för sin förmåga att hjälpa dig att nå dina dolda psykiska krafter. Denna kristall kan även bidra till att minska rädslor, oro, mentala blockeringar eller ångest genom att ta bort hinder i ditt sinne och ditt hjärta, så att du kan förbli klar och ansluten. Apofyllit har en hög vattenhalt som kan fungera som en påminnelse om att det alltid finns en konstant flöde som fortfarande finns strax under ytan när vi känner oss fast eller vilse. Denna sten hjälper till att frigöra lagrade känslor och energier, lämnar bakom sig allt som inte längre tjänar dig. Den framkallar mental klarhet och styrka för att gå framåt och bli din mest upplysta själv.

Röd Heulandit kan hjälpa till att få tillgång till forntida civilisationer och de akashiska arkiven. Det är en sten med hög vibration som kan stimulera hjärnan och förbättra mental klarhet. Sakralchakrat är centrerat kring sensualitet, njutning, motivation, passion, lust, libido och glädje. Heulandit kan hjälpa till att hålla sakralchakrat öppet, laddat och i ett tillstånd av lycka.

Chakra: Alla chakran

Ursprung: Indien

Storlek: Cirka 2-4cm 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.


Golden healer handsten

Woops, här var de visst slut...

Ametist, ljuslykta

Woops, här var de visst slut...