Exklusiv rosa ametist geod på ställ

  • 33 222 kr
Dela

EXKLUSIV ROSA AMETIST PJÄS, SPECIAL DESIGNAD FRÅN GRUNDEN!

33222 är ett viktigt och heligt nummer som representerar kärlek, välsignelser och välstånd. Det betyder färdigställande och slutförande, och markerar början på något nytt. Det kan leda till stora förändringar och möjligheter, men kan också lämna en tomhet. Om du upplever osäkerhet i ditt liv, betyder det att det är en tid för reflektion och självrannsakan. Numret representerar balans mellan motsatser och påminner oss om vår egen dualitet. Det står för kärlek, passion, vänskap och gemenskap, samt skydd mot fara och onda andar. Det är ett änglanummer och ett lyckonummer som symboliserar universums närvaro och hjälp att uppnå mål. Det betyder hopp, tro och skydd, samt kärlek mellan man och kvinna. Det är också ett nummer med magi, mystik och tur, som ger möjlighet till förändring och en ny början i livet. Det kan också indikera tillväxt, utveckling och behovet av att uppmärksamma vad som pågår i ens liv.

Rosa ametist är en kraftfull kristall som är en variant av ametist. Den har en unik rosa nyans på grund av mindre mängder järn och spår av mangan. Rosa ametist har liknande egenskaper som ametist, men ger också lugn och främjar självkärlek. Om du dras till denna kristall kan det vara ett tecken att du behöver ägna tid åt att älska dig själv och bli lycklig igen. Rosa ametist är sällsynt och har blivit populär på grund av sina läkande egenskaper och känslor av förståelse, lugn och elegans. Den är bra för meditation och andligt arbete, och hjälper även med tillit, intuition och sömn. Rosa ametist fyller hjärtat med lycka, sinnesfrid, kärlek och sensualitet. Den hjälper mot brustna hjärtan, sorg, selfcare och negativ energi. Den kan också användas för att förhindra mardrömmar och sömnlöshet. Rosa ametist öppnar hjärtchakrat och ger stöd under smärtsamma perioder i livet. Den främjar kärlek, vänskap och känslomässig balans. Rosa ametist hjälper också till att boosta självförtroende, självbild och självkänsla, samt läka gamla och nya trauman.

Rosa ametist förknippas med Jungfrun och kan ge klarhet och sinnesfrid. Oavsett stjärntecken är rosa ametist ett utmärkt val för ditt spirituella liv och hem.

Chakra: Tredje ögat, hjärtchakra

Ursprung: Brasilien

VIKT MED STÄLL: för närvarande okänt men mer än 20kg

MÅTT MED STÄLL: kommer inom kort

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man vill.