FERTILITY - I AM DIVINE ENERGY KRISTALLJUS

  • 399 kr
Dela

Välkommen till Mimitistas värld av kreativitet och skapande! Här hittar du våra exklusiva doftljus med kristaller, tillverkade av 100% naturlig kokos- och sojavax. Dessa ljus har en magisk doft och innehåller kristaller som sägs kunna hjälpa till med fertilitet och harmoni under graviditet. Om du manifesterar en graviditet kan du tända detta ljus under en ritual för att balansera och lugna dina energier, samtidigt som du affirmerar och sätter dina intentioner. Låt Mimitistas kristallljus bli en del av din unika upplevelse.


- Toppnoter: Äpple, Apelsin, Anisfrö
- Hjärtnoter: Lilja, Jasmin, Kryddnejlika, Kanel
- Basnoter: Patchouli, Vanilj, Karamell, Musk

- Kristall: Persikomånsten med solsten


Persikomånsten med solsten anses ha spirituella egenskaper som kan hjälpa till att manifestera fertilitet och ge stöd vid graviditet. Här är några sätt på vilka persikomånsten kan användas för att hjälpa till i dessa områden:

1. Skapa intentioner: Genom att använda persikomånsten som en symbol för fertilitet och graviditet kan du skapa intentioner och visualisera det du önskar manifestera. Du kan hålla stenen i handen och fokusera på dina önskningar och intentioner.

2. Meditation: Meditera med persikomånsten för att ansluta till dess energi och öppna upp för möjligheten att bli gravid eller för att få stöd under graviditeten. Använd stenen som ett fokusobjekt under meditationen och låt dess energi flöda genom dig.

3. Placera stenen i ditt hem: Placera persikomånsten i ditt sovrum eller på en plats där du spenderar mycket tid för att dra nytta av dess energi. Stenen kan fungera som en påminnelse om dina önskningar och hjälpa till att skapa en positiv atmosfär för fertilitet och graviditet.

4. Använd stenen i ritualer: Du kan inkludera persikomånsten i ritualer eller ceremonier som är inriktade på fertilitet och graviditet. Det kan vara att hålla stenen under en helande ceremoni, använda den i en fertilitetsritual eller bära den under en graviditetsceremoni.

5. Skapa en kristallgrid: Skapa en kristallgrid med persikomånsten och andra stenar som är förknippade med fertilitet och graviditet. Placera stenarna i en geometrisk formation och använd intentioner för att förstärka deras energi och syfte.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.