MANIFEST SELFLOVE - I AM ENOUGH LJUS (30cl)

  • 399 kr
Share

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Manifest Selflove är skapat för er som vill få in mer självkärlek och välbefinnande i ert liv, även noga utvalda dofter och kristaller för att ljuset ska bidra med dess syfte. Genom doftkombinationen av äpple, apelsin, anisfrö, lilja, jasmin, kryddnejlika, kanel, patchouli, vanilj, karamell och musk skapar Manifedt selflove en harmonisk atmosfär av friskhet, energi och värme som främjar en känsla av lugn och avslappning.

Larimar och Rosa ametist som är infuserade i ljuset bidrar kraftfullt med sina energier för att förstärka självkärleken. Larimar sägs främja lugn, harmoni och självuttryck, medan rosa ametist anses främja kärlek, medkänsla och inre frid. Dessa kristaller kan skapa en kraftfull energi som stärker självkärleken och självacceptansen.

För att integrera ljuset "Manifest Selflove" i en self love-rutin för att stärka självkärleken och skapa en positiv atmosfär i livet kan du utföra följande steg:

Skapa en daglig ritual: Ta dig tid varje dag för att tända ljuset "Manifest Selflove" och sätt intentioner för dagen. Låt dofterna och kristallernas energi guida dig till att fokusera på självkärlek och positivitet.

Meditation och mindfulness: Använd ljuset under din meditation eller mindfulnessövningar för att skapa en lugn och fridfull atmosfär. Fokusera på att släppa negativa tankar och istället fylla ditt sinne med kärleksfulla och stärkande tankar om dig själv.

Self care-moment: Integrera ljuset i ditt self care-rutin genom att använda det under avslappnande aktiviteter som ett varmt bad, en ansiktsmask eller en stund med en kopp te. Skapa en atmosfär av avslappning och self love där du kan fylla dig själv med kärlek och positiv energi.

Affirmationer och visualisering: Använd ljuset som en del av din affirmationspraktik och visualisera dig själv omgiven av kärlek, självacceptans och positiv energi. Låt ljuset och kristallerna förstärka dina intentioner och manifestationer för självkärlek.

Genom att regelbundet integrera ljuset "Manifest Selflove" i din self love-rutin på detta sätt kan du stärka självkärleken och skapa en positiv och kärleksfull atmosfär i ditt liv. Det är viktigt att ta dig tid för dig själv och skapa stunder av lugn och välbefinnande där du kan fylla dig själv med kärlek och positivitet.

Ljuset innehåller följande dofter:
- Toppnoter: Äpple, Apelsin, Anisfrö
- Hjärtnoter: Lilja, Jasmin, Kryddnejlika, Kanel
- Basnoter: Patchouli, Vanilj, Karamell, Musk

- Kristall: Rosa Ametist, Larimar

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Vikt: ca 220g

Brinntid: ca 40h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.