Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse - Palo Santo & Vit Salvia

  • 59 kr
Dela

Vi presenterar Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse, en premiumprodukt som är handgjord med yttersta omsorg och precision. Den ekologiska indiska rökelserna Native Soul Palo Santo Line från det välrenommerade varumärket Green Tree har Palo Santo som sin huvudingrediens.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse i den kraftfulla doften av Palo Santo & Vit Salvia. Denna rökelseblandning är skickligt framställd för att rena ditt utrymme och främja positiv energi.

Palo Santo, även känt som "Heligt trä", är ett heligt träd som har använts i århundraden i andliga övningar för att rensa negativ energi och främja läkning. Vit Salvia, å andra sidan, är en kraftfull ört som har använts i århundraden i ursprungsamerikanska traditioner för rening och renhet.

Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse kombinerar dessa två kraftfulla ingredienser för att skapa en potent och rensande doft som kommer att rena ditt utrymme och främja positiv energi. Varje pinne är noggrant handgjord med naturliga örter och eteriska oljor, vilket garanterar en ren förbränning utan några hårda kemikalier.

Denna förpackning med rökelse innehåller 8 pinnar, var och en mäter cirka 10 tum i längd. Den är perfekt att använda under meditation, yoga eller när som helst du vill skapa en fridfull och renad miljö i ditt hem.

Upplev de kraftfulla fördelarna med Palo Santo och Vit Salvia med Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse. Den är det perfekta tillskottet till din andliga eller självvårdrutin, och den är en omtänksam gåva för alla som söker att rena och renas sina levande utrymmen.

Beställ nu och upplev kraften hos Native Soul Handcrafted Smudge Rökelse!