NEW MOON - I AM MANIFESTING LJUS (30cl)

  • 399 kr
Dela

MIMITISTAs ljuskollektion är infuserad med kraften från kristaller för olika syften och mål. Våra handgjorda ljus är valda för sina unika egenskaper och energier. Oavsett om du söker lugn, manifestation av drömmar eller självkärlek, har vi ett doftljus för dig. 

Upptäck naturens magi genom vår kollektion.

Våra ljus innehåller inga parabener eller ftalater, vaxet är tillverkat i Sverige av sojabönor och är fria från GMO. De är även veganska och sprider en utmärkt doft.


- Toppnoter - apelsin, bergamott, aldehydiska
- Hjärtnoter - lingon, blåbär, hallon, svarta vinbär
- Basnoter - vanilj
- Kristall: Svart månsten och rutilerad kvarts

Svart månsten och rutilerad kvarts är båda kristaller som sägs ha starka spirituella egenskaper och kan vara till hjälp vid en nystart under nymånen. Här är några sätt på vilka deras egenskaper kan hjälpa dig:

Svart månsten:
1. Jordning och stabilitet: Svart månsten kan hjälpa till att skapa en känsla av jordning och stabilitet. Vid en nystart kan det vara viktigt att ha en stabil grund att stå på och svart månsten kan hjälpa dig att hitta den stabiliteten inom dig själv.

2. Skydd och avskärmning: Svart månsten har en skyddande energi som kan hjälpa till att avskärma negativitet och oönskade energier. Vid en nystart kan det vara viktigt att skydda dig själv från eventuella hinder eller negativa krafter som kan dyka upp på vägen.

3. Intuition och inre visdom: Svart månsten kan hjälpa till att stärka intuitionen och den inre visdomen. Vid en nystart kan det vara viktigt att lyssna på din inre röst och följa ditt hjärta. Svart månsten kan hjälpa dig att ansluta till din intuition och ta beslut som är i linje med din sanna väg.

Rutilerad kvarts:
- Klarhet och fokus: Rutilerad kvarts sägs hjälpa till att skapa klarhet och fokus i tankar och intentioner. Det kan vara till hjälp när du vill ha tydliga mål och visioner för framtiden och behöver fokusera på att uppnå dem.

- Energihöjning: Rutilerad kvarts sägs ha en hög energifrekvens som kan hjälpa till att höja din egen energi och vibration. Det kan vara till hjälp när du behöver extra energi och motivation för att ta itu med utmaningar och göra positiva förändringar i ditt liv.

- Positivitet och manifestation: Rutilerad kvarts sägs hjälpa till att attrahera positiva energier och underlätta manifestation. Det kan vara till hjälp när du vill locka till dig det du önskar och skapa en positiv framtid för dig själv.

SÄKERHETSRÅD:

Klipp veken innan du tänder ljuset. Brinna i 1-2 timmar vid första användningen. Ta bort kristallerna innan du tänder ljuset. Placera på en stabil yta. Håll borta från brandfarliga material. Släck på rätt sätt. Undvik drag.

Vikt: 220g

Brinntid: ca 40h

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisade, utan man tror på de man själv vill.