Rosa halit rå (exklusiv)

  • 199 kr
Dela

Rosa halit är en sällsynt och eftertraktad mineral som endast förekommer på några få platser i världen, inklusive Kalifornien. Utvinningen av rosa halit är en utmanande process som kräver avancerad gruvteknik och utrustning. Det finns också risker med ras och andra faror i gruvområdet. Rosa halit bildas genom geologiska processer i samband med avdunstning av havsvatten i områden med hög salthalt. Kristaller av rosa halit bildas i saltavlagringarna när vattnet avdunstar och dessa kristaller kan bevaras under lång tid för att bilda rosa halit mineraler.

Rosa halit är en vacker typ av salt som bildas naturligt i geometriska formationer. Det har använts i århundraden för rening och som en offergåva till gudarna. Halit kan placeras på olika platser som ett altare, vid sängen eller skrivbordet, eller vid entrén för att rena området från negativ energi och förhindra negativa påverkningar.

Rosa Halit är en speciell sten som symboliserar klarhet, frid och självkärlek. Dess närvaro kan hjälpa till att lösa upp förvirring, tvivel och dimmigt tänkande. Rosa Halit har en lugnande effekt på den emotionella kroppen.

Denna sten är också känd för sin förmåga att rena och balansera. Den kan rena auran, avvärja negativitet och hjälpa till att balansera känslorna. Rosa Halit är särskilt användbar för de som lider av humörsvängningar.

Utöver dess reningsegenskaper kan Rosa Halit också rena atmosfären från inomhusföroreningar och skadliga elektromagnetiska utsläpp. Den kan också hjälpa till att läka emotionella sår och främja självkärlek.

Rosa Halit harmoniserar hjärtchakrat och solplexuschakrat, vilket gör den till en utmärkt sten för att främja självkärlek. Det är viktigt att förvara den på en torr plats inomhus och undvika att den blir blöt, eftersom den kan lösa upp sig i vatten.

Chakra: Hjärt och solar plexus chakrat

Ursprung: Searles Lake i södra Kalifornien 

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat utan man tror på de man själv vill.