Shell jaspis handsten

  • 189 kr
  • 95 kr
Dela

Shell Jaspis (snäck jaspis) är en mild sten med grå, vit och svart orbicular och banded mönster bestående av marmoriserad kalcit, chert och kalksten.

Kristallen sägs skapa lugn och tillfredsställelse samtidigt som den ger stabilitet och skydd. Det sägs erbjuda kraft på det fysiska, emotionella och mentala planet som i sin tur hjälper människor att skapa en mycket praktisk och säker andlig anslutning. Shell Jaspis är en kristall av balans, tro och skydd. Den sägs ingjuta balansen mellan gott och ont, lust och behov, och fred och kaos inom dig. Shell Jaspis stimulerar din andlighet och uppmuntrar god tro. Om du har tillfällen när du ifrågasätter din tro eller din plats i världen kommer Shell Jaspis att hålla dig fokuserad och leda dig på rätt väg. Kristallen ger ett enormt skyddsfält som hjälper dig att blockera mot livets negativitet och de omkring dig. Det ger skydd mot mörka former av magi och kommer att lindra tomrummen av negativ energi som plågar dig. Shell jaspis stimulerar intuition, känslighet, fantasi och anpassningsförmåga. Det bidrar till att öka mental klarhet och ger insikt i beslutsfattandet. Shell jaspis främjar samarbete mellan jaget och andra, såväl som inom självet. Det ger sammanhängande energi för grupper. Den sägs kunna hjälpa dig att kommunicera mer positivt och låta kärleksfulla känslor uttryckas i det du säger. Alla går igenom en kris någon gång. Vi börjar ifrågasätta allt, ibland till och med själva begreppet rätt och fel! Svårigheter driver oss att se den mörkare sidan av saker och dröja vid smärtan snarare än att omfamna framgångarna. Shell jaspis sägs då ge visdom och upplysning. Det inspirerar dig att "gå med flödet!" Liksom havsvågornas ebb och floder är livet fullt av upp och nedgångar. Betydelsen av denna sten påminner dig om att du måste rida ut saker och omfamna allt som kommer med resan.

Även känd som Sea Shell Jasper, Shell Marble, Penquin jasper eller Thousand Eye Stone använder Shell Jasper vid basen och kronchakran för jordning, stressfrisättning, viljestyrka och psykisk attacksköld.

Chakra: Bas & Kronchakra

Ursprung: Pakistan

Kristallernas egenskaper är inte vetenskapligt bevisat, utan man tror på det man själv vill.


Grön diopsid, rå

49 kr 25 kr

MIMITISTA, ljuslykta

Woops, här var de visst slut...